lørdag 30. mai 2009

Siste Maidager

 

Hei alle sammen.

Lenge siden jeg har vært her inne så jeg begynner nesten å få dårlig samvittighet.Bloggtørke sier noen men jeg har ikke hatt noe særlig lyst.Men den bedrer seg vel utover håper jeg.

Ikke mye å fortelle heller om hva som skjer i hagen.Graver og planter gjør en jo men jeg ser at det må gjøres noe med beddene.

Alle staudene jeg planta ut i fjor har virkelig vokst seg til i år så jeg må flytte og romstrere om her det er alt for mange i bedda og høye og lave om hverandre.

Må nok til å grave ut flere bed så jeg får plass.

Skulle ønske jeg hadde noen vegger i hagen så jeg fikk litt le og plante mot alt er liksom åpent og vinden rusker å river hele tiden.

Utvider bedda på nordsiden må det for plantene vokser i hverandre der.Har vært å kjøpt belegningstein til å kante med så gressklippingen går lettere.

Tok noen hagebilder i dag,noen ble flotte syntes jeg.Prøver ut det nye  macro objektivet trenger trening der ja det var ikke lett.Blåste gjordet det også.Dere får kose dere med disse så lenge.

Og ønsker dere en flott Pinse.

Akeleier 011 Akeleier 018
Akeleier 020 nærbilder 31 mai 026
   
nærbilder 31 mai 035 nærbilder 31 mai 062
nærbilder 31 mai 070 nærbilder 31 mai 072
nærbilder 31 mai 075 nærbilder 31 mai 082
13 nærbilder 31 mai 092
nærbilder 31 mai 093 16
19 17

3 kommentarer:

Margrethe sa...

så flotte bilder! Ønsker meg et nytt kamera, jeg også :)

Hilsen Margrethe

Tonerose sa...

Mange lekre bilder fra hagen!! Masse flott som blomstrer hos deg nå! :o) Ja, det er litt jobb å dele og flytte stauder, men helt herlig at det er så frodig at det må gjøres da!! :o)

Ønsker deg en strålende langhelg!

Elsa sa...

Koselig at du er her igjen.
Masse fine bilder du har lagt inn her.
Plassmangel i beda er ikke noe ukjent fenomen nei. Jeg har holdt på med oppspaing, deling og flytting av stauder i vår. Enda er det mer som må flyttes.

Ha en fin pinse:-)