mandag 5. april 2010

Våronn

Ja,det har faktisk vært så flott vær at jeg kunne stelle alle bedda på Lørdag.Det var deilig og få det gjort.Vi har jo utsyn rett i gangveien og jeg vet ikke hvordan jeg skal få gjort dette mere privat.I tilegg så går tomten gradvis nedover.

Har planta hekk her som blir 1,5 meter ca som blomstrer i hvitt.Den skal jeg beskjære så den blir fin.
Jeg tror at det blir fint med gjerde rundt i hvitt...huset vårt er i sandfarge,veldiggggg lys gul og hvite karmer og slikt.
Det blåser forferdelig inn her,både nordavinden fra husets øverste kant og inn i hagen derfra og så har vi sør og østvinden rett inn i front.
Jeg må alså skjerme litt til her.............Levegger er kansje tingen men alt er komplisert for alt heller nedover også.

Kunne tenkt meg og gjøre om alle bedda forann legge inn levegger og gå ut fra dem.
Ja jeg får tenke litt og få det på papir så får vi se...............

Hagerelatert så er snøklokkene oppe..
Så også Irisene har begynt å spire 1 til 2 cm.Gleder meg nå over alt som skal finne veien opp gjennom klumpete vanklige forhold som desverre er i jorden her.Må nok grave opp alt og jordforbedre med sand så det blir luftigere og drenerer bedre.
Nei mine følgesvenner det er sengetid..............................................


3 kommentarer:

josimo sa...

En god natt søvn vil alltid virke kreativt for videre hageplanlegging*smiler*

Sov godt

Mia sa...

Planlegging är inte alltid lika lätt, men jag har nästan samma problem och här blev det häck, den tar nog lite för stor plats i min lilla hage men jag önskar mig privacy, så det var det värt. Lycka till, staket och läväggar låter också fint :)

Iris sa...

Så hyggelig at du allerede har snøklokker i blomst! Men så bor jo du i et område hvor det er lite vinter, som regel i hvertfall. Koselig å se vårbilder :)