mandag 22. februar 2010

3 uker uten røyk!

 

Det går bra enn så lenge,ingen sprekker her nei.Men vanen er der innimellom.Jeg kan holde på med noe og plutselig, uten tanke på røyk engang går jeg bare bort for å ta en. Merkelig det der.Selv om det ikke varer lenge blir jeg liksom paff……………….

Merker at jeg blir mer irritert over saker og ting.Kjenner det bruser til i brystet……skummle følelser som jeg ikke håper varer såååååå lenge. Foruten det så har saltsmaken blitt mer inntens. Nå smaker jeg ikke til før etterpå så ingen skal lide………..heeeeee

Og det er noen lukter jeg ikke utstår………..ohhhhhhhhh                håper disse forsvinner fort også.               En annen snodig følelse som kommer snikendes er at jeg får giddasløshet…..må liksom ta og satse.Men jeg vet jo at mange får denne da di mobliserer styrken på ikke å røyke. Tror jeg leste at det går utover mange andre ting og. Hjernen er et komplisert stykke vertøy.

 

Nei nok om dette jeg har fått skrevet opp frø jeg har sådd til nå må få lagt dem inn senere i dag.

Ha en flott dag alle sammen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er ingen tvil om at å slutte å røyke tar tid og krefter. Broderen sluttet 3-4 ganger (altså holdt opp 2-4 måneder eller mer)før han fikk det til å bli en permanent vane å ikke røyke.
Og det er så forskjellig hvordan vi er skrudd sammen. Men - du får iallfall glede deg over at du kjenner mer av både de gode smakene og de god luktene også, ikke bare de vonde. ;)

Mariann sa...

Så flott at du har holdt deg røykfri i tre uker. Ønsker deg lykke til videre og håper du virkelig får nyte vår- og sommerduftene i år (selv om våren ikke kommer helt enda ettersom det ser ut).