onsdag 17. februar 2010

Sluttet og røyke!

Ja,jeg har tatt det skrittet.Tenkt på det lenge og forberedt meg grundig.Trappa ned en periode før jeg kasta
tobakken i søpla.
Tok den siste røyken mandag den 8,og må si at alt har gått helt supert til nå.Kjenner bitte litt sug i brystet
men den verste uroen har avtatt og jeg klarer faktisk og sitte rolig nå………heeeeeeee
Skulle sett meg di første dagene…………huset er nesten nedskura.Vaska sofaen også og spisestolene (disse er jo stoff trekt)  for jeg må ha ut alt som heter røyklukt. Nå vasker jeg duker og stryker og blokker ut alle på nytt.Puter,tepper og dyner alt er rent.Lukter deilig nå…………..hmmmmm
Men jeg oppdager at vanen sitter i, plutselig ser jeg etter tobakkspakken for og rulle røyk helt sånn uten vidre uten og tenke alså. Merkelig…………..Det er nok dette en må slite med en stund tenker jeg.
Det positive er jo at nå får jeg gjort mye som jeg ellers ikke har tid til og jeg strikker som bare det,må liksom gjøre noe.Syingen kommer litt på etterskudd liker ikke sitte stille slik rett opp og ned ennu………
Jeg har sådd litt da for å kose meg.Ikke mye for det er for kaldt ute ennu,bruker bare drivhuset etter at det har spirt så må vente litt til.
Har stauder under snøen og så jeg skal bare så litt grønt og vente litt med sommerblomstene.Skal male rundt verandaen til våren så det gjør ikke noe.Bedda må være mest mulig tomme så jeg kommer til.
Nei nå er klokka langt over midnatt igjen og jeg ønsker dere alle en flott dag i morgen.
017 013
020

6 kommentarer:

krepsemor sa...

Gratulerer med røykeslutt! Selv slutta jeg for et par år siden etter å ha vært "av og på" noen år! Det hender at jeg tar meg en røyk sammen men min eksmann, men det blir sjeldnere og sjeldnere, og dessuten er det bare dumt!!! Heldig er du som allerede har fått vaska ned huset! Kjekke bivirkninger av røykeslutten kan en si ;o)
Nydelige georginer du har! Jeg har mange knoller i kjelleren som jeg skal sette ned i spril en gang! Tusen takk for hjelp på bloggen min! Det er nok WLW som er problemet!

Trine sa...

Gratulerer som røykrfi Else :-) Jeg har ikke kommet like langt som deg, men 1. mars har jeg satt min egen deadline. Da er det slutt. Misunner deg litt de "bivirkningene" som gjør huset rent. Jeg blir mer apatisk av dette. Gidder liksom ikke noe annet enn å sitte på baken ;-)

Anonym sa...

Det står det respekt av! Og om du skulle ha for lite å vaske etterhvert så har jeg et helt hus å ta av. ;)

Lykke til!

Elsa sa...

Gratulerer som røykfri.
Selv har jeg vært røykfri siden oktober og det går veldig bra.
Har hatt røykeforbud innadørs her i mange år, så når verste vinterkulda herjet var jeg glad jeg ikke måtte på verandaen å ta en blås:)

Fortsatt lykke til som røykfri.

Nora sa...

Så flink du er! Og tenk på alle penger du sparer nå......de kan du nok kjöpe mange fine frö og/eller planter for:-)
Ha en fin kveld og hils den gamle hjembyen min:-)

Else Marie sa...

Takk!
Det går bra ennu....
Og det er ikke pengene jeg tenker på nei det er makta den har over meg og fritiden min.