torsdag 10. mars 2011

Bare litt oppdatering..............

Utrolig kipt at snøen fant på og dale ned igjen nå som verandaen var helt bar,etter hjelpnaturligvis,men det var jo så deilig å tenke på at det var i gang.............-)

Slik så det ut da vi var en tur i Rakkestad for å titte på di nye campingbilene og vognene...

Det er utrolig..........
Blått dette ble da......
Mange flotte bobiler..............åhhhhhh.   Den nye Adria Coral .....luxus både hjemme og ute nå.
Nå over til noe annet...............
Denne ble fin

Denne er veldig deilig på om sommeren luftig og god.Men jeg har ikke røyket på en stund og vekten har jo krabba oppover og det tar nok en stund før den går ned ser det ut som.57 kg nå og da må jeg finne på noe for det er ikke pent med en slik kort en lenger.Kansje jeg skulle sy en nederdel og sy på denne genseren....
Det er jo en tanke,kan bruke overlocken for da klipper den av det jeg ikke kan bruke.

Da får jeg kjøpe meg litt slik deilig florlett krepp eller lin kansje...............

Er kommet opp til halsfelling på kosedressen også.Bare å strikke på den store flotte hetta og maskesy slike stjerner enn ser nede på beinet.Må vel strikke sokker også eller converssko jeg har hekleoppskrift et eller annet sted.............mye fint til unger nå.Det er ennu 5-6 uker ca igjen til mommos guttebass kommer.Bror hass Adrian er en ordentlig kosegutt...........og jeg må le ungene lærer fort.Henter pappan pc'n løper han avgårde for å hente kabel og strømmen...heeee og når han spiller tar han ut nettkablen........og han vet så godt hva han gjør.................nei nei .........sier han hver gang................morsomme små øyeblikk.

Jeg har lyst til å ha noe hvitt og blått på kjøkkenet og var i skoffa mi å tittet.

Koselige disse.Jeg har også hekla gardiner og hardangerbroderte remser og duker.Jeg merker jo at jeg er en vimse som liker å holde på med alt mellom himmel og jord.Jeg finner vel på noe,liker å sy og hekle noe som kan blandes sammen.Har kjøpt litt stoffer hos Lappedilla også for jeg tegner og planlegger å gjemme maskinene som står permanente på benken.Disse blir så støvete og det liker vi ikke.Nei nå er det litt
strikking og tv.............kveldskos til dere alle.

2 kommentarer:

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Du å du så mye fint du lager, jeg er storlig imponert! Ha ei fin helg, du og dine! :)

Parkvegens Hageglede sa...

Jeg har kikket rundt på din flotte blogg. Ble helt forgapt i Pelargoniene.. jøje meg så mange fine du har. Vi får besøk av Hagemo Planter i sommer, min ønskeliste er lenger enn lang. Jeg legger meg på som følger, ha en fortsatt fin helg.