tirsdag 25. mai 2010

Første Dhaliaen i blomst................
Ohhhh det blåser og er surt ute,ikke noe deilig i det hele tatt.Var ute å knipset litt i rotet som råder rundt huset nå som vi holder på.Muren i overkant begynner å bli ferdig også mangler bare noen avslutnings steiner men disse tenker jeg ikke på ennu.Planter må i jorden så jeg prioriterer at alle bedda blir ferdige så det kan bli litt mindre rundt omkring.
Her er et bilde av muren

Det er så mye som skjer i haven at noen ganger vet vi ikke hva vi skal gjøre………………men slik blir det vel når det bugner over av gjøremål over alt her.

 

Dicentra formosa 'Luxuriant' (Fringed Bleeding Heart) Denne kjøpte jeg i fjord Dicentra formosa”luxuriant”(Fringed Bleeding Heart) Den har økt litt i størrelse i år og det er blomster på den.Nydelig.Tror jeg kjøpe denne i Danmark.

026 Denne også kom inn i hagen i fjord.Også fra Danmark tror jeg.Kjøpte utrolig mange planter på markedene rundt omkring.

2 kommentarer:

Furulunden sa...

Du er i farta, ja! Aldri ende på gjøremål i hagen er min erfaring. Gleder meg til å følge med når du også tqar helhetsbilder. Vi er vel naboer vi da, i alle fall bymessig. Jeg ordner i hage i Fredrikstad. Ha en finfin hageuke;D

New Dawn sa...

Nydelig Dahlia. Gleder meg til å se oversiktsbilde :-)